PVC STOLARIJA

PVC stolarija - Vrata

KONFIGURATOR VRATA

U ponudi dekorativnih PVC panela trenutno imamo sedam linija panela, svaku od njih odlikuje poseban stil i značajke.

Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. Zato bi njima trebalo posvetiti naročitu pažnju kod planiranja. Pvc ulazna vrata bi trebala ispunjavati par normi : estetska, dugovječnost-odnosno svi materijali bi trebali biti malo predimenzionirani kako bi sve funkcioniralo stabilno dugi niz godina, protuprovalni aspekt; ukrute po sredini vrata i protuprovalne sigurnosne brave, brtvljenje naročito sa donje strane vrata gdje je rizik od propuhivanja veći.

Sve to nudi GEALAN LINEAR sistemi profila koji imaju povećanu ukrutu koja je dimezije 42x60mm kao sto se vidi na slici pravokutnog oblika, 2,5 mm debljina stijenke ojačanja unutar samog vratnog profila i povećane dimenzije vratnog krila 126 mm tako da je onemogućeno dužinsko savijanje ulaznih vrata.

Veliki izbor ukrasnih panela sa različitim staklima po želji kupca i slagani modeli ulaznih vrata sa mogućnošću individualnog pristupa oblikovanja vrata prema vlastitom prostoru.

* Mnogostruka mogućnost oblikovanja
* Pouzdan rad
* Najbolja stabilnost zbog velikih presjeka profila
* Velika zaštita od provale
* Dobra toplinska izolacija zbog praga ojačanog staklenim vlaknima
* Posebne brtve sprečavaju propuh

Preuzmite katalog


GU-SECURY vrata


GU-SECURY sigurnosne brave sa zaključavanjem u više točaka odgovaraju zahtjevima za protuprovalnost, protupožarnu zaštitu, brtljivost i prohodnost. Imaju dodatne točke zaključavanja u gornjem i donjem dijelu vrata št ih čini iznimno sigurnima. GU-SECURY AUTOMATIC sigurnosne brave imaju samozaključavajući sustav čime se zamjenjuje ručno zaključavanje ključem. Nakon zatvaranja, vrata se zaključavaju pomoću automatksih zasunskih jezičaka koji se zatim pretvarajuu zasune (onemogućen im je povrat u mehanizam brave). S vanjske strane se otključavaju ključem, a s unutarnje pokretanjem kvake. Automatic sigurnosne brave mogu se prilagoditi raznim dimenzijama vrata.

Prednosti sustava
veća protuprovalna zaštita
osigurana zaštita zahvaljujući automatskom zaključavanju brava čime su vrata uvijek zaključana
onemogućen povrat zasunskog jezička u mehanizam brave.
ulaz je omogućen samo pomoću ključa, dok je izlaz omogućen uvijek i bez ključa
pouzdan rad i bez cilindričnog uloška s funkcijom slobodnog hoda
PVC vrata sa skrivenim krilom


U mogućnosti smo ugraditi vrata sa skrivenim profilom što bi značilo da je vanjska strana krila prekrivena dekorativnom PVC ispunom. Na takav način se podiže estetska vrijednost vrata, dobiva vrlo moderan dizajn s većom stabilnosti, lakšim održavanjem i skrivenim kutnim spojevima.

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335 (Ražanac)
023 240 240 (Zadar)
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.