PVC STOLARIJA

Proizvodimo široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile njemačkog proizvođača GEALAN. Koristeći vjerojatno jedan od najboljih profila u svijetu, nudimo svojim kupcima proizvod iznimne kvalitete i dizajna. PVC je visoko kvalitetni materijal koji zbog svojih odličnih termoizolacijskih svojstava i relativno povoljne cijene nema premca u izradi energetski učinkovite i ekonomski isplative građevinske stolarije.

Kako izabrati dobru PVC stolariju

Ključna stvar pri izboru PVC stolarije je koeficijent prolaska topline kroz prozor. Koeficijent prolaska topline (označava se sa U) je u stvari količina topline koju građevni element gubi u jednoj sekundi po m² površine kod razlike temperature od jednoga Kelvina. Što je on manji, znači da vaša stolarija ima bolja izolacijska svojstva i veća je ušteda energije. Također, morate paziti i na kvalitetnu i profesionalnu ugradnju, jer ako ćete raditi po principu "uradi sam", možete imati dobar proizvod, ali veće su šanse da loša montaža poništi sve benefite vaše nove stolarije po pitanju izolacije.

Pojednostavljeno, ovisno o tome kakvu stolariju sada imate, ugradnjom odgovarajućih PVC prozora vi ćete smanjiti gubitke topline za 50 - 70 posto, što će se odlično odraziti na vaše troškove grijanja. Dakle, osim što je lijepa, moderna i ne zahtjeva skoro nikakvo održavanje, PVC stolarija je odličan izbor kod uštede energije, tj. novca.

Boje

PREDNOSTI acrylcolor POVRŠINE BOJA:


akrilno staklo neraskidivo spojeno sa tijelom PVC profila
potpuno glatka površina bez sitnih pora i udubljenja
vrlo lagano za održavanje i čišćenje, te postojano dugi niz godina
otporno na mehanička oštećenja i vremenske utjecaje
visoka refleksija sunčevih zraka = manje zagrijavanje profila i bolja statika
mogućnost odabira između 12 standardnih boja uključujući i bijelu RAL 9010
postojanost boje na dugi niz godina bez posebnog održavanja osim čišćenja

Proizvodnja (koekstruzija) acrylcolor PVC profila

Visoka refleksija sunčevih zraka omogućuje manje zagrijavanje acrylcolor prozora i time bolju statiku materijala.
S8000 IQ profil

S9000 profil

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.