PVC STOLARIJA

PVC stolarija - Harmo i klizna vrata


PVC harmonika vrata su idealno rješenje kada je ulaz u prostoriju širokog raspona. Kod PVC harmo vrata prostor je u potpunosti otvoren i bez ikakvih vertikalnih prečki. Npr. prostorija sa bazenima ili auto saloni gdje je potreba za potpunim otvaranjem prostorije, a da harmo vrata zadovoljavaju sve zahtjeve toplinske zaštite. Mogu biti sastavljene od 2 -6 krila koje kližu po vodilicama sa unutarnje ili vanjske strane stolarije. Krila se mogu otvarati prema unutra ili prema van.

Preporučljive širine su do četiri metra, dalje bi se stijena trebala razdvajati sa prečkom ako se želi nastaviti u širinu. Harmo vrata se mogu napraviti i u varijanti za prozore.

Preciznost izrade i kvalitetan mehanizam zatvaranja omogućuju lakoću rukovanja i visoku funkcionalnost kliznih i harmo vrata.

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335 (Ražanac)
023 240 240 (Zadar)
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.