PVC STOLARIJA

PVC stolarija - Certifikati


Certificiranje je prije svega garancija za GEALAN-ove partnere: prozori izrađeni prema definiranim standardima obrade, imaju obilježja visoke kvalitete – kao argument koji konkurencija ne može podcjenijvati. Dobiveni RAL-Certifikat GEALAN ima pravo proslijediti partnerskim tvrtkama s kojima ima sklopljen ugovor.

GEALAN kao prvi na tržištu s potvrđenim znakom RAL-kvalitete za STV sustav ljepljenja stakla, koji se temelji na kontaktu samoljepljive trake i stakla. Potvrda o registraciji RAL kvalitete Udruge plastičnih prozorskih profila uključuje GEALAN sustav profila S 8000 IQ i sustava sa samoljepivom trakom „GEALAN STV®“.

Testirano je područje nepropusnosti, mehanička svojstva i, po prvi put, utjecaji različitih klima. Također su prošli sva ispitivanja za velike elemante. Na internetskim stranicama RAL-kvalitete Udruge plastičnih prozorskih profila, testiran GEALAN sustav, prema RAL-GZ 716/1, odjeljak III, dio A, na raspolaganju je kao odobrena komponenta za ljepljive prozorske konstrukcije.

Certifikati


HRN EN ISO/IEC 17025
Licenca
Certifikat RAL-GZ 716/1
IGH Izvještaj o ispitivanju
Rosenheim EN 12421-2
Rosenheim EN 1026

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335 (Ražanac)
023 240 240 (Zadar)
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.