ALU STOLARIJA

ALU stolarija - Ograde i dvorišna vrata


Aluminijske ograde ne zahtijevaju nikakvo dodatno održavanje. Prilagodljive su kako na unutarnjim tako i vanjskim dijelovima objekta. Zbog svoje otpornosti na atmosferski utjecaj - POGODNE SU ZA MONTAŽU UZ MORE.

DVORIŠNE ALU OGRADE

Moderne ograde koji ispunjavaju sve standarde sigurnosti i estetske privlačnosti izrađuju se od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata.

Dvorišne aluminijske ograde se izrađuju u dvije osnovne varijante, klizne ili zaokretne, te uz ručno pokretanje ili pokretanje elektromotorom na daljinsko upravljanje. Aluminijska konstrukcija se može kombinirati sa drugim vrstama materijala. Aluminijske ograde su otporne na atmosferske utjecaje, te su idealne za budućnost jer ne traže dodatno periodično održavanje.

Prvi dojam o vlasniku objekta, pa čak i prije samog objekta i fasade, ostavljaju dvorišna vrata i ograda domaćinstva. Iako se ovaj sitni detalj mnogima čini nebitnim, skromna, pa čak i neugledna ograda može nagrditi izgled kuće i njene okoline. Moderne ograde koji ispunjavaju sve standarde sigurnosti i estetske privlačnosti izrađuju se od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata. Dvorišne aluminijske ograde se izrađuju u dvije osnovne varijante, klizne ili zaokretne, te uz ručno pokretanje ili pokretanje elektromotorom na daljinsko upravljanje. Aluminijska konstrukcija se može kombinirati sa drugim vrstama materijala. Aluminijske ograde su otporne na atmosferske utjecaje, te su idealne za budućnost jer ne traže dodatno periodično održavanje.

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335 (Ražanac)
023 240 240 (Zadar)
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.