ALU STOLARIJA

ALU stolarija - Harmo stijene


Harmo stijene spoj su funkcionalnosti, estetike i ukupne topline doma ili poslovnog prostora u kojem boravite. Harmo stijene nadopunjavaju sve ono što obični materijali (cigla, beton, drvo) ne mogu estetski dovoljno oblikovati.

Osim što se koriste kod pregrađivanja unutrašnjih prostora, ALU klizne i harmo stijene idealne su za izlaz na balkon, terasu, lođu ili za zimske vrtove. Idealno su rješenje kod ljetnih terasa (ugostiteljskih objekata I sl.). Ne zauzimaju dodatni prostor, a u dom ili poslovni prostor propuštaju dodatnu svjetlost, što mjesto za boravak čini ugodnijim.


Ugradnjom harmo stijena dobivamo eleganciju u našem prostoru, te sa funkcionalnim sistemom otvaranja ostvarujemo idealan pogled vanjskog prostora.

Osnovne karakteristike kliznih, harmo i staklenih stijena:
lakoća rukovanja
lakoća održavanja
prilagodba individualnim potrebama
najbolje rješenja za zatvaranje velikih otvora
mogućnost biranja kliznog i fiksnog dijela
izuzetna kvaliteta materijala
veliki izbor boja po RAL sistemu
lagana konstrukcija otporna na vanjske utjecaje
klizne, harmo i staklene stijene daju profinjen i moderan dizajn svakom prostoru

Međutim, osim kliznih stijena, u našoj ponudi postoji i varijanta otklopno kliznih stijena. Riječ je o stijeni kod koje se jedno krilo otvara na otklop (kip) ili klizi u stranu na drugi fiksni dio. Idealne su za zatvaranje balkona ili užih prostora kod kojih je potrebno djelomično prozračivanje, jer krilo otvoreno na otklop omogućava dotok svježeg zraka u prostor.

Unutarnje pregradne staklene stijene u ponudi naše tvrtke pak mogu biti fiksne ili se u njih mogu ugraditi klizna, zaokretna ili mimokretna vrata. Pregradne staklene stijena najčešće se koriste kao ulaz u kancelariju kod poslovnog, ili kao ulaz u sobu ili na drugu etažu kod stambenog objekta.

KONTAKT

Kontaktirajte
DUAL d.o.o. - PVC i Aluminijska stolarija
Podvršje 20d, 23248 Ražanac
OIB: 14081204658

info@dual-pvc.hr
023 361 335 (Ražanac)
023 240 240 (Zadar)
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti DUAL d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.